Apple fører i salgstal !

Apple kan nu meddele at de igen er tilbage i den præstigerige position som den mest sælgende smartphone producent. Apple har gennem de sidste år kæmpet mod rivalen Samsung som på et tidspunkt syntes at vinde et stærkt stigende indpas i apple’s ellers svimlende salgstal.

Apple kan nu se tilbage på sidste kvartal af 2011 med god ro i maven som den bedst sælgende producent af smartphones, specielt i Q4 eller for den almindelige dansker 4. kvartal, har apple genvundet meget at sin markedsandel.

Kigger man frem på det kommende år bliver utroligt spændende at følge de 2 rivaler som begge syntes at ligge op til et spændende år med både nye galaxy telefoner og muligvis en iPhone 5 sidst på året. Ser man længere ned af trappen kan man se Nokia som mere eller mindre satser hele butikken på den nye Nokia Lumia 800 som et lækkert alternativ til såvel Galaxy som iPhone.

Tilbage er der kun at sige stort tillyke til Apple herfra og alt held og lykke i det kommende år. Vi vil selvfølgelig her på redaktionen følge tallene tæt.