Gravid - Dag for Dag

Gravid - Dag for Dag

Af Interaktion.co

 • Udgivelsesdato: 2016-01-31
 • Nuværende version: 2.2.0
 • Bedømmelse: 12+
 • Filstørrelse: 77.23 MB
 • Udgiver: Interaktion.co
 • Kompatibilitet: Kræver iOS 9.0 eller senere.
Score: 4.5
4.5
621 vurderinger

Beskrivelse

Med Gravid - Dag for Dag har du altid din babys og din krops udvikling i sikre hænder. Med dags- og ugetekster er du altid opdateret med professionelle råd og vejledning fra en jordemoder. Det hele er selvfølgelig på dansk. - Dybdegående daglige og ugentlige tekster om kost, sundhed og kroppens udvikling - Over 100 flotte billeder og videoer i 2D og 3D som følger din graviditet - Upload billeder af din mave og se udviklingen som en film, efterhånden som din gravitet udvikler sig - Søgefunktion der søger igennem alt indholdet i app'en - Vigtige kontaktoplysninger, så du altid har fødested og jordemoder ved hånden - Bestem selv om du vil have daglige eller ugentlige notifikationer med dags- og ugeteksterne om dig og din baby - Smart størrelsesguide med vægt og længde, så du ved hvor stor din baby er - Baggrund der udvikler sig efterhånden som fostret udvikler sig og skifter karakter - Mulighed for at dele direkte på Facebook - Mulighed for at få påmindelse om at tage billeder af dig selv Hos interaktion udvikler vi altid vores apps i samarbejde med vores brugere. Her er et par citater fra adspurgte gravide som afprøvede app’en: "Lækkert design. Smart lille detalje, at barnet bevæger sig med telefonen. Nemt at finde rundt i." ”Det er en rigtig god app med gode informationer og de virker meget levende, og svarer godt til det man selv oplever. Fedt at man kan lave billeder til video.” ”Den er brugervenlig og letlæselig, i forhold til andre apps, synes jeg helt klart denne er den bedste! Og mest overskuelige for mig.” ”Meget veldokumenteret med information om valg af sygehuse osv. Og hjemmefødsel.” ”Skide godt! Kan rigtig godt lide appen, den indeholder gode informationer. Der findes ikke mange apps på dansk om graviditet, men det her er helt bestemt den bedste jeg har prøvet indtil videre.”

Billedgalleri

Anmeldelser

 • Alt er forsvundet!

  1
  Af Mr. Barca
  Rigtig god app, men efter jeg har fået ny mobil og skulle overfører alle apps, så er alt forsvundet fra appen. Billeder igennem hele graviditeten og mere. Det noget vi ikke kan få igen :( eller kan vi?
 • God app

  4
  Af CamomileB
  God og brugbar app
 • Super app men mangler oplysninger til flere gangs gravide

  4
  Af Sille styrk
  Det er en vildt god app og nyder informationen hver dag men mangler lidt mere info til fleregangsgravide omkring søskende og udfordringer måske sjove ideer til at gøre det sjovere for forældre og søskende under ventetiden især hvis man er hæmmet pga komplikationer. Men alt i alt en super god app
 • Super app

  5
  Af Souhg
  Super app
 • Super god

  5
  Af TIlde gram
  Virkelig god aap. Bruger den hver dag.
 • Godt tilfreds

  3
  Af llsmil
  Appen giver mig den information som jeg behøver. Jeg er egentlig godt tilfreds.
 • Gravid - dag for dag

  5
  Af Sandie Nikkelborg Jørgensen
  Fantastisk app! Jeg elsker den, kunne ikke havet været mere glad for en gravid app.
 • Den er fin

  4
  Af Muggimor
  Indtil videre synes jeg den fungerer ok, det er fint med en ny tekst hver dag... Men jeg savner at kunne gå tilbage i dagene/ugerne. Måske kan man godt, men jeg har ikke fundet ud af hvordan man gør endnu 🤔
 • Rigtig fed app!

  5
  Af Holmes1990
  Virkelig en app der fortæller og forklare hva der sker med vores krop, jeg ku sidde og fortælle min mor hvorfor det ene og andet sker i den og den uge, det er ting de aldrig selv fandt ud af da man ikke havde iPhone og google og alt det vigtige viden da de skulle ha barn ., der er flere ting ved min graviditet der har gjort mig nervøs, men det har jeres app svaret mig på så jeg ikke behøver blive nervøs alligevel! Tusind tak for en fed app!
 • ...

  4
  Af Louise Færk
  Jeg bruger app’en hver dag og syntes den kommer med mange forskellige forslag, nyttige informationer (der i hvertfald er rare at vide som første gangs gravid) og opskrifter. Jeg syntes godt videoerne kunne være bedre. :)

keyboard_arrow_up