Medicinkortet

Medicinkortet

Af sundhed.dk - Den fælles offentlige sundhedsportal

Score: 3
3
226 vurderinger

Beskrivelse

Med denne app kan du se din aktuelle medicin, som er registeret på Fælles Medicinkort af en læge. Du kan også se dine åbne recepter, det vil sige recepter, hvor du fortsat kan få udleveret medicin på apoteket. Sammen med de åbne recepter ser du også den medicin, du allerede har fået udleveret på apotek. Du kan sende anmodning om receptfornyelse til din praktiserende læge på de lægemidler, der optræder som aktive. Er den seneste recept oprettet af en speciallæge, vil anmodninger blive sendt til denne. Har du ikke en praktiserende læge og er den seneste recept for lægemidlet ikke oprettet af en speciallæge, er det desværre ikke muligt at anmode om receptfornyelse. Bestemte lægemidler kan ikke receptfornyes via appen. App’en indeholder udvalgte oplysninger fra dit medicinkort, som er registreret på Fælles Medicinkort. Du kan altid gå på Sundhed.dk for at se alle oplysninger. Her finder du fx oplysninger om ældre recepter, der ikke længere kan udleveres på apotek, hvem der senest har ændret dit medicinkort mm. På sundhed.dk kan du også i din log se, hvem der har haft adgang til dine data. Du kan se samme oplysninger omkring medicin og recepter for dine børn. Det er muligt at lave et gæstelogin i appen ved at anvende NemID. Gæstelogin virker ligesom et almindelig login bortset fra at man ikke kan tilknytte pin-kode og i stedet skal anvende NemID ved hvert login. App’en er udviklet af Sundhedsdatastyrelsen, www.sundhedsdatastyrelsen.dk. Eventuelle spørgsmål omkring brug af app’en kan rettes til info@sundhed.dk.

Billedgalleri

Anmeldelser

 • Dækker et stort behov

  5
  Af Bo Gottschalck
  Denne app er en meget stor hjælp når recepter skal fornyes, og når man ønsker overblik over medicin og status. Overhaler klart fmk-online, som er et ulogisk produkt at søge oplysninger om den slags i. Understøtter familiedeling. Har præcis det nødvendige, og understøtter familiedeling. TAK, endelig nogle udviklere, der forstår og kan.
 • Mangler flere bruger funktion

  1
  Af mutti l
  Flere personer på samme app meget uprofessionelt
 • Super app

  5
  Af BenKvist
  Virker fint og er nem at bruge. Eneste problem er at min læge brokker sig over at jeg bruger den, de den "ikke spiller sammen med" deres programmer på klinikken Clinea web portal mig bekendt med tilhørende backend. Ville være rart med en "ris/ros/idé" kontakt mulighed i appen.
 • Virker ikke

  1
  Af Topprr
  Jeg accepterer betingelser, skærmen skifter lidt, men jeg kommer tilbage til accepter betingelser.
 • Defekt App

  1
  Af Oense
  Denne app crasher da totalt når man forsøger at oprette sig!
 • Sidder fast i appen

  1
  Af Rasmus Andersen 2018
  Har lige hentet appen men kan ikke få den startet op, tror i skal være bedre til at opdater den app!!!
 • Glemt kode & Gæstelogin

  2
  Af Caslju
  Den knap som er til højre er i vejen. Jeg er kommet til og trykke på op til flere gange i forbindelse med jeg skulle logge ind. Så skal jeg logge ind med nemid og osv , kan man ikke flytte glemtlogin og gæstelogin et andet sted ?
 • Fungere overhovedet nu

  1
  Af Flemming N M
  Jeg har aldrig haft app’ n til at fungere. Programmet crasher helt på iPhone 6 med iOS 11.
 • Virker ikke på IPhone

  1
  Af Lars Falk
  Nu har appen ikke virket i en måned på IPhone. Crasher og siger jeg skal bruge Sundhed.dk!!??
 • Virker ikke til iPhone 10..?

  1
  Af Rudolfski
  Taster nemid oplysninger, men kommer direkte retur til at skulle taste dem igen, igen, igen og igen.... Har været på PC og tilvalgt Medicinkortet, men det ændrer intet i forhold til denne app, kan stadig ikke logge ind, øv...

keyboard_arrow_up