Medicinkortet

Medicinkortet

Af sundhed.dk - Den fælles offentlige sundhedsportal

Score: 3
3
207 vurderinger

Beskrivelse

Med denne app kan du se din aktuelle medicin, som er registeret på Fælles Medicinkort af en læge. Du kan også se dine åbne recepter, det vil sige recepter, hvor du fortsat kan få udleveret medicin på apoteket. Sammen med de åbne recepter ser du også den medicin, du allerede har fået udleveret på apotek. Du kan sende anmodning om receptfornyelse til din praktiserende læge på de lægemidler, der optræder som aktive. Er den seneste recept oprettet af en speciallæge, vil anmodninger blive sendt til denne. Har du ikke en praktiserende læge og er den seneste recept for lægemidlet ikke oprettet af en speciallæge, er det desværre ikke muligt at anmode om receptfornyelse. Bestemte lægemidler kan ikke receptfornyes via appen. App’en indeholder udvalgte oplysninger fra dit medicinkort, som er registreret på Fælles Medicinkort. Du kan altid gå på Sundhed.dk for at se alle oplysninger. Her finder du fx oplysninger om ældre recepter, der ikke længere kan udleveres på apotek, hvem der senest har ændret dit medicinkort mm. På sundhed.dk kan du også i din log se, hvem der har haft adgang til dine data. Du kan se samme oplysninger omkring medicin og recepter for dine børn. Det er muligt at lave et gæstelogin i appen ved at anvende NemID. Gæstelogin virker ligesom et almindelig login bortset fra at man ikke kan tilknytte pin-kode og i stedet skal anvende NemID ved hvert login. App’en er udviklet af Sundhedsdatastyrelsen, www.sundhedsdatastyrelsen.dk. Eventuelle spørgsmål omkring brug af app’en kan rettes til info@sundhed.dk.

Billedgalleri

Anmeldelser

 • Virker ikke til iPhone 10..?

  1
  Af Rudolfski
  Taster nemid oplysninger, men kommer direkte retur til at skulle taste dem igen, igen, igen og igen.... Har været på PC og tilvalgt Medicinkortet, men det ændrer intet i forhold til denne app, kan stadig ikke logge ind, øv...
 • Virker ikke mere

  1
  Af Gitte M. Hansen
  Efter opdatering af min IPhone virker appen ikke mere. Jeg prøvede at geninstallere men den virker heller ikke efter det.
 • Ønske til APP

  4
  Af Lyhnebjerg
  Jeg er bloddonor og står altid og har problemer med hvad jeg egentligt har fået af medicin det seneste halv år. Det kunne være rart hvis man kunne holde styr på dels start og slut dato på medicin og så selv kunne tilføje sin håndkøbsmedicin. Og dertil ville det være fedt, for os donorer, at kunne se karantæne tiden for hver slags medicin. Så ville vi ikke spilde blodbussernes tid. Det kunne evt bare være et link til en af hjemmesiderne, der beskriver det ved at smide præparatets navn i hjemmesiden søgefelt.
 • Gæstelogin

  2
  Af LisbethKaren
  Gæstelogin virker ikke, i hvert fald ikke på IPad.
 • Virker ikke

  1
  Af -bess
  Kan hente den ned, men hver gang jeg vil logge ind, tjah så starter den forfra med ny login, så har aldrig været inde på den, da det ikke kan lade sig gøre.
 • vaccinations

  4
  Af Ca20an04gh
  Det kunne være smart hvis man kunne se sinde vaccinations inde på app lige som man kan se inde på FMK
 • Fejl efter seneste opdatering.

  2
  Af harderds
  Efter seneste opdatering - så kan jeg ikke få lov at logge ind med min 4-cifrede kode. Det er ikke første gang det sker efter en opdatering.
 • Flere person på samme app

  3
  Af Elefantastisk
  Det ville være rart hvis man kunne skifte mellem flere person i appen når man er flere der bruger medicin i hjemmet
 • Virker ikke

  1
  Af Anlic2
  Jeg kan oprette mig, men kan intet se derinde, da den skriver at der er en fejl ligemeget hvad jeg gør.
 • Fejl i nyopdateret app

  1
  Af v.b.a
  Efter opdatering vises en besked på fejl i login og jeg kan ikke komme videre i systemet. Jeg kan heller ikke ændre kodeord Der sker intet.

keyboard_arrow_up