Medicinkortet

Medicinkortet

Af sundhed.dk - Den fælles offentlige sundhedsportal

Score: 3
3
185 vurderinger

Beskrivelse

Med denne app kan du se din aktuelle medicin, som er registeret på Fælles Medicinkort af en læge. Du kan også se dine åbne recepter, det vil sige recepter, hvor du fortsat kan få udleveret medicin på apoteket. Sammen med de åbne recepter ser du også den medicin, du allerede har fået udleveret på apotek. Du kan sende anmodning om receptfornyelse til din praktiserende læge på de lægemidler, der optræder som aktive. Er den seneste recept oprettet af en speciallæge, vil anmodninger blive sendt til denne. Har du ikke en praktiserende læge og er den seneste recept for lægemidlet ikke oprettet af en speciallæge, er det desværre ikke muligt at anmode om receptfornyelse. Bestemte lægemidler kan ikke receptfornyes via appen. App’en indeholder udvalgte oplysninger fra dit medicinkort, som er registreret på Fælles Medicinkort. Du kan altid gå på Sundhed.dk for at se alle oplysninger. Her finder du fx oplysninger om ældre recepter, der ikke længere kan udleveres på apotek, hvem der senest har ændret dit medicinkort mm. På sundhed.dk kan du også i din log se, hvem der har haft adgang til dine data. Du kan se samme oplysninger omkring medicin og recepter for dine børn. Det er muligt at lave et gæstelogin i appen ved at anvende NemID. Gæstelogin virker ligesom et almindelig login bortset fra at man ikke kan tilknytte pin-kode og i stedet skal anvende NemID ved hvert login. App’en er udviklet af Sundhedsdatastyrelsen, www.sundhedsdatastyrelsen.dk. Eventuelle spørgsmål omkring brug af app’en kan rettes til info@sundhed.dk.

Billedgalleri

Anmeldelser

 • Virker ikke længere

  1
  Af Emmaarboel
  Jeg var meget glad for appen, da jeg nemt kunne bestille ny medicin. Nu har appen bare ikke virker i lang tid og det syntes jeg virkelig er ærgerligt. Håber på en opdatering af appen :)
 • Skidt

  1
  Af Broflygtningen
  Crasher hele tiden, ved geninstallation får den min iPhone 8 til at crashe. Er sket efter den seneste version 1.5
 • Flere personer på samme medie

  4
  Af e. m. jakobsen
  Det ville være rart om man kunne have f.eks. To personer på samme Ipad, hvilket jeg ikke finder mulighed for idag da jeg blot får min egen frem og ikke kan lave en til min ægtefælle
 • Viser ikke korrekt status på medicin

  3
  Af arnely
  Jeg har oplevet flere gange at gå fogæves på appoteket, da status på medicin ikke passer med de udlevering som er sket. Lige pt. har jeg en medicin som står med en udlevering tilbage, men på apoteket siger de at den er udleveret. Går tilbage til lægen for at genbestille, eller fornyer medicinen via app'en. Lægen meddeler så at de kan se at der stadig ligger medicin på "serveren" som skal udleveres først, før jeg kan genbestille igen. Jeg skal ikke kunne sige hvor fejlen ligger, måske skal man bede appotekerne om at stramme op!
 • Genialt

  5
  Af Sambucasa
  Fantastisk at jeg kan sidde og få overblik over min medicinstatus. Hylde
 • Kan ikke bruges hvis man er gruppe 2

  1
  Af Azur5365
  Man kan ikke tilknytte sin egen læge
 • Looper

  2
  Af cin2mil
  Det virker sket ikke. Men skægt at se på
 • Smart koncept - men ustabil app

  1
  Af Olek999
  I kan åbenbart ikke finde ud af at få app’en opdateret - virker ikke - jeg kunne desværre ikke give minus stjerner 😡😡😡😡😡😡
 • Virker ikke med iOS 11.3

  1
  Af Dignitana
  Efter opgradering til iOS 11.3 virker app ikke. Kan ikke logge ind...
 • Super app men mgl mulighed for korrespondance m læge

  4
  Af christinakc
  Super app men mgl mulighed for korrespondance m læge. Det ville fuldende app’en hvis det var muligt at kontakte egen læge via mail i app’en.

keyboard_arrow_up