Kvinde - Kend dit underliv

Kvinde - Kend dit underliv

Af GynZone ApS

 • Udgivelsesdato: 2018-01-20
 • Nuværende version: 1.2
 • Bedømmelse: 12+
 • Filstørrelse: 15.61 MB
 • Udgiver: GynZone ApS
 • Kompatibilitet: Kræver iOS 9.0 eller senere.
Score: 4.5
4.5
11 vurderinger

Beskrivelse

Kvinde, kend dit underliv er din guide til at få et godt liv med dit underliv. Appen er udviklet af fagspecialister, som sikrer dig kompetent rådgivning og den helt rigtige træning. Træningsprogrammerne guider dig til korrekt bækkenbundstræning og afspænding. Brug appen til at forebygge og afhjælpe almindelige bækkenbundsproblemer med gode vaner, simple livstils-ændringer, kostråd og lettilgængelige øvelser. Hvorfor er det vigtigt? Mange kvinder oplever problemer såsom inkontinens, nedsynkning af skedevægge eller livmoder, smerter i underliv og bækkenbund, eller seksuelle problemer. Symptomerne forværres ofte ved overgangsalderen, og har negativ indflydelse på kvinders livskvalitet. For rigtig mange er det svært at tale om, både med partneren, venner, familie, læge eller andre behandlere. MEN, der er hjælp at hente! Formålet med denne app er at give dig viden og redskaber til at kunne forebygge og afhjælpe bækkenbundsproblemer, og ikke mindst til at søge den rette behandling, hvis du har brug for det. Indhold Du får et træningsprogram med styrketræning, afspænding og meget mere, viden om bækkenbundens anatomi og funktion, samt fysioterapeutens bedste råd om hvordan bækkenbundsproblemer kan forebygges og afhjælpes. Appen har forskellige funktioner som kan hjælpe dig på vej: - Påmindelser - Video- og lydfiler til træning - Mulighed for at downloade øvelserne, så de kan bruges offline - Find nærmeste behandler Appen er udviklet af fysioterapeut ph.d. Ulla Due i samarbejde med jordemoder ph.d. Sara Kindberg fra GynZone.

Billedgalleri

Anmeldelser

 • Genial til det tabu belagte

  5
  Af Memask93
  Super god app til alt det, vi ofte synes er lidt pinligt at snakke om! Har anbefalet den til alle mine veninder 🧡
 • Anbefalelsesværdig

  5
  Af Reichenbachrocke
  Brugervenlig og letforståelig app. Henvender sig til kvinder i alle aldre. Super gode videoer til træning af bækkenbunden- for begyndere, øvet og eksperter. Jeg vil klart anbefale denne app til mine veninder, og ikke mindst til de gravide og barslende jeg møder i mit virke som snart færdiguddannet jordemoder 👍🏼
 • Kvinde kend din krop

  1
  Af skad1204
  Vi har netop downloaded app. Kvinde kend dit underliv Når vi trykker på app springer den blot ud, og tilbage til forsiden ?? /Søren.
 • God app

  5
  Af KbhV1984
  Rigtig god og informativ app for kvinder i alle aldre. Kan varmt anbefales!
 • En rigtig god app!

  5
  Af Denderikkevedhvilketnavn
  En god app, som giver en god forståelse og viden om underlivet, giver gode råd og forsøger at nedbryde tabu omkring underlivet og inkontinens. Der er gode råd for kvinder i alle aldre. Desuden er der en guide med knibeøvelser til forskellige niveauer. Den forklarer hvordan man helt konkret skal knibe, guider igennem forskellige øvelser og gør det samtidig nemmere at huske at få lavet knibeøvelser.
 • Informativ app om alt det man ikke lige taler om...

  5
  Af Aarhus80
  Vil klart anbefale denne app til alle mine veninder! Let forståelig men grundig information om underlivet og de udfordringer der kan opstå gennem livet... super til at bryde et tabu eller 2!

keyboard_arrow_up