Mad For Fattigrøve

Mad For Fattigrøve

Af Makeable

 • Udgivelsesdato: 2018-07-28
 • Nuværende version: 1.3
 • Bedømmelse: 4+
 • Filstørrelse: 67.50 MB
 • Udgiver: Makeable
 • Kompatibilitet: Kræver iOS 10.0 eller senere.
Score: 4.5
4.5
32 vurderinger

Beskrivelse

Dette er den officielle app fra Madforfattigrøve til iPhone og iPad. Med denne app får du billige madplaner hver uge - både til singler og familier. Appen indeholder også lækre opskrifter, sparetips og gode råd til en billigere hverdag. Madforfattigrøve er udviklet igennem Facebook og Instagram siderne ”Madforfattigrøve”. Funktioner: - Nye madplaner hver uge - Lækre opskrifter til både familier og singler - Få besked så snart der er nye madplaner og opskrifter - Store indbydende billeder - Søgefunktion i både madplaner og opskrifter - Markering af favoritter - Vurderinger af opskrifterne - Indkøbslister til madplanerne - Afkrydsning af varer på indkøbslisten - Info-sektion med information om madplaner, basislager, gode råd og personen bag - Helt fri for reklamer og sponsoreret indhold Indeholder blandt andet følgende populære opskrifter: - Bløde gulerodsboller - Big-Mac roulade aka. Burgerroulade - Baconbombe - Bøf i folie - Forskellige lasagnevariationer - Lækre fyldte peberfrugter - Farseret blomkål - Delikat burger m. scrambled eggs og bacon - Den lækreste (og nemmeste) svamperisotto - Baconsvøbte asparges - Flødekartofler - Hjemmelavede romkugler - Daim islagkage m. nøddebund … og der kommer nye til hver eneste uge!

Billedgalleri

Anmeldelser

 • En kende skuffet

  2
  Af Yessir999990
  Appen giver ikke meget, som man ikke finder på bloggen. Derudover er der mange steder dele af opskrifter og tekst, som mangler. Så på den måde ikke meget brugbar. Jeg ville også gerne have at man kunne vælge hvilke af ugens dage man valgte at købe ind til - så man kunne vælge fra, hvis man kun ønsker at købe ind til 3 af ugens retter.
 • Helt fantastisk!

  5
  Af Anne_Freiberg
  Kæmpe anbefaling her fra. Jeg er selv på SU, så for en fattigrøv som mig, så er appen her bare helt perfekt. Det er lækkert mad, og er stor fan af at priserne på produkterne er skrevet på forhånd.
 • Forslag

  4
  Af Jomuhs
  Ville være rart hvis de opskrifter man havde som favoritter fik deres egen indkøbsliste så man på den måde kunne lave sin egen madplan
 • Appen fejler

  1
  Af Bruger71513
  Appen fryser og viser kun en lille del af en opskrifterne. Appen skal forbedres, der er desværre stadig for mange fejl. Føler jeg har spildt pengene på appen, da jeg alligevel er nødsaget til at finde opskrifterne gennem Facebook. Super fed blog og elsker madplanerne, men appen er en skuffelse
 • Virker ikke som den skal

  1
  Af katjaschalborg
  Jeg får ikke notifikationer fra ny madplan...i dag lørdag hvor jeg kan se på bloggen at madplan for uge 31 er klar, fik jeg notifikation fra appen om at uge 30 er klar. Jeg kan ikke se uge 31 i appen. Appen lukker ned hver gang jeg trykker på favoritter. Det har ikke hjulpet at slette appen og hente igen. Det virker kun indtil ny madplan er klar, så er problemet med ingen ny madplan i oversigten det samme! Og favoritter lukker ned uanset hvad. Jeg har den sidste nye OIS så det er ikke det der er problemet. Jeg har tidligere skrevet til “mad for fattigrøve” via facebook og svaret var at der fortsat udvikles på appen. Det er såmænd også fint nok, men det her er jo basale færdighed som egentlig bare skal virke NU og fra starten af.
 • God, nem og overskuelig app

  5
  Af Louise - DK
  Dejligt Fie, med en god mad app, og noget børnene også kan lide. Vi har fulgt din app de sidste to uger og vi er glade herhjemme :)
 • Mangler en funktion

  5
  Af christinahartung
  Jeg mangler bare en funktion for at gange op. Vi er en familie på 6. Der gad jeg godt at den kunne gange op af sig selv.
 • Pengene værd helt sikkert!!

  5
  Af Devildaa
  Super lækker app med mange gode opskrifter. Man spare en masse penge med og indkøbslisten gør indkøb så meget lettere.
 • Super fin!

  5
  Af Mikkelsen93
  Håber en dag der kommer mulighed for selv at samle en madplan udfra opskrifterne, hvor den så selv danner indkøbslisten 😊 og så måske plan over alt der skal købes til hele ugen (som jo også er andet end aftensmad)! Bruger flittigt din fine app (selvom vi kun er 2 voksne) 😊
 • Nemt og ligetil.

  5
  Af Kaarsberg88
  Jeg har fulgt Fies blog med madplaner det sidste års tid og har ventet spændt på appen. Jeg er super glad for at appen endelig er her. Den er overskuelig, dejlige farver, lækkert at man kan krydse varer af på indkøbslisten, opskrifterne er nemme at følge og det er billigt som altid. Denne her er app er guld værd for en studerende! Tak Fie ❤️🙌

keyboard_arrow_up