Gyldendal's Spanish Danish Dictionary - Medium

Gyldendal's Spanish Danish Dictionary - Medium

Af Gyldendal

 • Udgivelsesdato: 2009-12-02
 • Nuværende version: 2.4
 • Bedømmelse: 4+
 • Filstørrelse: 48.39 MB
 • Udgiver: Gyldendal
 • Kompatibilitet: Kræver iOS 9.1 eller senere.
Score: 3
3
5 vurderinger

Beskrivelse

Gyldendal's Spanish Danish Dictionary - Medium The dictionary is the second largest of Gyldendal's iOS dictionaries. It contains translations of more than 133,000 Danish and Spanish words and phrases and thus meets many dictionary users' demands. The dictionary performs searches promptly, and the word you type emerges on a list as you gradually write the letters. When the word you are searching for appears in the word list, you can immediately see the translation. If the word has several senses, or you would like to see more details about it, you can touch the word and see all the details - e.g. other possible translations, phrases and text examples, inflected forms etc. Also see the screen dumps, which show examples of the many different types of information you get in the dictionaries.

Billedgalleri

Anmeldelser

 • kun danske bøjninger, forældet version

  2
  Af Alnoer
  Helt absurd: ordbogen er tydeligvis henvendt til danske brugere, og alligevel er det kun de danske ords bøjningsendelser, der figurerer! Også de helt regelmæssige verber! til gengæld er der ikke det mindste om spanske verbers bøjning!! iøvrigt er app'en ikke opdateret, så dem nedsætter hastigheden i IOS Bondefangeri! Venlig hilsen Allan Nørgaard Andersen
 • God ordbog med dårlig brugerflade

  3
  Af Dalmose
  Jeg er glad for ordbogen, men hvor er brugerfladen dog sparsom. Gydendal kunne lære noget at ordbogsproducenten Bitknights, som efter min mening har den bedste ordbogsbrugerflade på AppStore.
 • Ok app 

  4
  Af Ubs.1243
  Det er en super app, men det er lidt ærgerligt, at man ikke kan opgradere til den store version og så kun betale det resterende beløb. Men opslag osv. virker bare 
 • Spansk studerende

  4
  Af Knægten fra Holbæk
  Denne app er alle pengene værd hvis man skal bruge let og hurtig ordbog! Den har samme funktion som ordbogen.dk, men du behøver ikke være på nettet for at slå ordbogen op. Den er rigtig god til at slå ord op med, hvis du kender deres grundform, og den vil så vidt muligt hjælpe dig til at finde det rigtige ord/udtryk, bare dejligt! Det er så meget lettere end at slå det op i en bog! App'et virker som en ordbog(ordopslag) ikke ligesom Google translate der bare giver dig et ord der i nogle tilfælde kan dække det, dette app giver ligesom en ordbog forskellige ord og udtryk, bøjninger, køn og fraser. Hvad mere kan man ønske sig? Grammatik? Ja men det er er studie i sig selv, og det vil et app ikke kunne klare, og hvis der udvikles et sådanne app, der kan lære og giver dig opslag på spansk grammatik, så giv mig lige et "heads up" Men et par sidste ord; Alt i alt et glimrende app, du får virkelig meget for pengene!

keyboard_arrow_up