Dating.dk

Dating.dk

Af Freeway ApS

 • Udgivelsesdato: 2010-03-04
 • Nuværende version: 4.4.7
 • Bedømmelse: 17+
 • Filstørrelse: 36.51 MB
 • Udgiver: Freeway ApS
 • Kompatibilitet: Kræver iOS 9.0 eller senere.
Score: 3
3
1,150 vurderinger

Beskrivelse

Få adgang til Dating.dk via din iPhone eller iPad. Dating.dk er Danmarks største Dating site og ved at installere denne Dating app kan du: * Oprette og redigere din profil * Opdatere dine fotos * Læse og besvare beskeder * Se dine matches * Finde andre singler i nærheden * og meget mere direkte fra din iPhone eller iPad Dating.dk app til iPhone/iPad hjælper dig som single med at finde det perfekte match til kærligheden. Installer den gratis Dating.dk app med det samme. Abonnementservice for +PlusProfil ------------------------------ Med et Dating.dk +PlusProfil abonnement får du adgang til alle vores funktioner i vores App, samt på vores webside. Et abonnement koster kun 149,- for 30 dage. VIGTIGT! Når du køber et abonnement via vores app, fornys det automatisk med den samme pris og med samme tidsperiode som det indledende abonnement. Du debiteres løbende på dit betalingskort, der er tilknyttet din Apple-konto. Abonnementet kan opsiges via din iTunes-konto senest 24 timer før udløbet af den igangværende periode. Log på iTunes og AppStore med dit Apple-id og vælg Administrer abonnementer. Du kan læse mere på: https://www.dating.dk/betingelser Hvis du har spørgsmål til Dating.dk er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@dating.dk

Billedgalleri

Anmeldelser

 • Kom nu i gear.

  1
  Af Lars1961
  Forringet "ny" udgave. Langsom fejlretning. Og nu kan opdateret udgave så slet ikke åbnes. Fremgang i bakgear :-o
 • Bøvlet

  2
  Af Mbudolfsen
  Hjemmesiden væsentlig bedre. Nu kan man ikke swipe kontakter...og senest beder den om en opdateret version til trods for at appen er fuldt opdateret. Irriterende og sjusket.
 • Meget ustabilt / ikke færdigudviklet

  2
  Af SealDK
  Der er godt nok et tykke vej igen med denne app. - jeg forstår det jo slet ikke at kvaliteten på dating.dk’s app. skal/er log med dette niveau ? Er betalende bruger, men app. er meget ustabil ift. drift, samt en hel del fejl mere eller mindre konstant, og det alene over de par måneder jeg har brugt den. Adskillige Updates har der været, men som om vi ikke kommer til bunds med basic ting i app., man burde forvente et vist niveau fra start af - og ikke elementære ting som ikke fungerer.
 • Latterligt at sletning af profil ikke anses som opsigelse!!!!

  1
  Af nelle 1233
  For besværlig at opsige!!!
 • Ekstrem dårlig oplevelse. Desværre kan man ikke give 0 stjerner

  1
  Af Sirene12345
  Sitet iværksætter opdateringer uden at have sikret, at app’en fungerer efter opdateringerne. Uprofessionelt.
 • God app

  3
  Af Nuser1708
  God app , men kunne godt tænke mig at der står en dato, hvornår folk er på eller ikke på Siden appen er blevet opdateret , har jeg fået det problem at når folk kigger , vil tallet blive ståendene , skal helt ud af appen og fjerne den i bagrunden for og fjerne tallet på besøgene . Det er rigtig øvvv . Håber i får rettet det
 • Dårlig app.

  1
  Af Frank Laursen
  Langsom, mangler funktioner.
 • Rigtig dårlig opdatering

  2
  Af Ohlers.com
  Juni 2018 - virkelig dårligt programmeret. Man undrer sig hvad de dog bruger deres mange penge til...
 • Ringe!

  1
  Af lænn
  Jeg kan ikke skrive til kundeservice via appen efter opdatering. Og Man kan ikke længere se om en besked er læst af modtager!!!
 • Notifikationer virker som vinden blæser

  2
  Af Silkof
  Ikke en synderligt imponerende app taget i betragtning hvor stor en virksomhed der er tale om. Måske i sku smide lidt penge i udviklingen?! Notifikationer virker som vinden blæser. Der står mere eller mindre permanent at jeg har i omegnen af 300 “aktioner/notifikationer” på forsiden men når man åbner har man et helt andet tal. De samme profiler viser sig også flere gange under “singler i nærheden”. Generelt en del små fejl som ikke burde være der for så stor en virksomhed.

keyboard_arrow_up