Loeberute.dk

Loeberute.dk

Af Loeberute.dk

 • Udgivelsesdato: 2010-10-05
 • Nuværende version: 2.1.1
 • Bedømmelse: 4+
 • Filstørrelse: 35.15 MB
 • Udgiver: Loeberute.dk
 • Kompatibilitet: Kræver iOS 10.0 eller senere.
Score: 3
3
59 vurderinger

Beskrivelse

Loeberute.dk's iPhone app is the ultimate app for you that uses www.loeberute.dk and also has an iPhone. We connect you GPS with your profile on http://loeberute.dk. When you are done with your workout your track will be sent to loeberute.dk, and you can see it both on the website and in the app. You can also draw your running route in the app. With the integration to HealthKit you will be able to see you workouts inside the build in apps on your iPhone and share it with other users. Remember, continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life. Features: - Track your route You don't need a gps watch anymore. With our app you can use the gps in your phone. - Personal See all you activities from loeberute.dk - Map The map inside the app will show your where you have been and the speed along the track. - Draw route Draw like you can do it on our website The danish website wrote: Populær dansk hjemmeside med ruteopmåling, som siddste år udvidede forretningen med en applikation. Det er ikke den mest avancerede app, men den fungerer godt sammen med ens profil på loeberute.dk Du kan se alle de mest nødvendige data, som automatisk bliver overfør til din profil på loeberute.dk. Den bærer lidt præg af, at den ikke har været længe på markedet, men prisen er til at betale. Du kan med fordel begynde med at bruge hjemmesiden, og bliver du glad for den, er der også stor sandsynlighed for, at du vil atte pris på applikationen. Kilde. Politiken d. 25/6-2011

Billedgalleri

Anmeldelser

 • Øv kort

  2
  Af Adelhaidt
  Øv jeg håbede at appen brugte samme gode kort som på hjemmesiden men det gør den ikke - så appen har ikke nogen værdi for mig.
 • Virkelig ringe

  1
  Af Mlwk
  Vil planlægge rute og gemme. Kan man så ikke, løbeuret klarer det med at måle mens man løber men manglede en ruteplanlægger. Men kan ikke gemme ruten :(( eller navigerer mens man måler op med fx slet sidste punkt eller lign. Måske kun 9,00 men dæleme spildte 9,00
 • Kort?

  3
  Af Kristian_Bay
  Hej Loeberute.dk Jeg har lige købt og hentet jeres app. Der er noget galt med den kortmæssige visning af mine tidligere løberuter. Når jeg går ind på tidligere løbeture, som jeg har indtastet på kortet på jeres hjemmeside, zoomer kortet og så "crasher" det. Det kunne være rart at denne feature iorden (det er jo ikke en gratis app). Desuden kunne jeg tænke mig at vide, hvor længe vi skal vente på den egentlige kortfunktion, som I lover "snart kommer"? Vh. Kristian
 • Virker ikke

  1
  Af Jorgen O
  Kan ikke starte nyt løb efter seneste opdatering! Som svar til udviklers kommentar om at opdatere til nyeste version, må jeg bemærke, at det er netop den der ikke virker: Når man vil sarte en ny træning, forbliver tælleren på 0:00, intet sker. Har prøvet at opdatere 2 gange, men har begge gange været nødt til at afinstallere, og gå tilbage til den ældre version.
 • Fin app

  4
  Af Tbh79
  Dækker mit behov.
 • Værdiløs

  1
  Af DonLupo
  Der er ikke noget kort, således at man betaler 9 kr for en kilometertæller. Hvis den så var pæn kunne man måske til nød forstå det, men det er den ikke. Vælg hvilken som helst anden løbeapp, gratis.
 • Spild af penge

  1
  Af iLinde
  Af en betalings app, forventer jeg også den bare virker en smule. Nærmest alt hvad den kan virker ikke som det skal, og den er efter min mening, helt ubruglig. Er slettet fra min iPhone igen......
 • God

  4
  Af Arnaqanne
  Den er ellers rigtig god til at bruge, men nogen gang app'en fungere ikke rigtigt. Den kan pludselig slukke sig selv uden at gøre noget.
 • Ubrugelig app

  1
  Af Jesper2601
  Denne app løser ingen opgave som ikke kan løses bedre af andre app's der kan fås gratis. Havde forventet et kortmodul hvor man kunne finde andre løberuter.
 • Mangler kort

  3
  Af msuurb
  Jeg mangler meget at man - inden løbeturen - kan lave sig en rute på et kort! Jeg bor inde midt i byen og håbede denne app kunne bruges til på et kort først at lave en spændende rute, så jeg fx undgik en masse trafiklys.

keyboard_arrow_up