Single.dk - Dating og forhold

Single.dk - Dating og forhold

Af Babel ApS

 • Udgivelsesdato: 2013-01-30
 • Nuværende version: 4.1.3
 • Bedømmelse: 17+
 • Filstørrelse: 15.23 MB
 • Udgiver: Babel ApS
 • Kompatibilitet: Kræver iOS 8.0 eller senere.
Score: 4
4
926 vurderinger

Beskrivelse

Single.dk er for dig, der tager kærligheden seriøst. Dig, der vil have mere end en overfladisk flirt og en uendelig række af ligegyldige dates. Dig, der vil finde en at dele tilværelsens store og små oplevelser med. Dig, der ved, at kærligheden ikke kommer af sig selv, men kræver, at du anstrenger dig bare en lille smule. For dig, der godt vil investere lidt af dig selv og dine penge i at få hjælp fra markedets bedste matchmaker-teknologi. Det er ikke magi, men det føles nogle gange sådan. Guldmedlemskab --- Med vores Guldmedlemskab får du fuld adgang til medlemskabsfunktionerne i single.dk app’en og på www.single.dk. Du kan selv vælge den medlemsperiode, der passer bedst til dine behov og medlemskabet koster fra 150 kr / måned. Guldmedlemskab er et abonnement, der automatisk fornyes, og beløbet vil blive trukket fra din iTunes-konto. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement under indstillingerne for din iTunes-konto. Abonnementet skal være opsagt senest 24 timer før den næste fornyelse for at sikre, at det ikke fornyes. Har du spørgsmål til single.dk kan du altid kontakte vores kundeservice på www.single.dk/help. Privatlivspolitik: https://www.single.dk/privacy_policy Brugerbetingelser: https://www.single.dk/terms

Billedgalleri

Anmeldelser

 • Pengemaskine !

  1
  Af Khghuy
  Ja du kan godt swipe og se folk... Men når det kommer til stykket, så koster ALT penge derinde.. Og det er ikke små penge. LIGE GYLDIG APP !!
 • Penge, penge og penge

  1
  Af djdlnætssc
  Koster penge for at appen overhovedet fungere
 • Kan ej logge ind

  1
  Af kbirk
  Kan ikke logge ind. Har oprettet profil online, men kan ikke logge ind med samme oplysninger på app
 • Stoner12

  1
  Af øv for fake
  Det værste bras jeg nogensinde har brugt penge på fake profiler fra østeruopa der vil ha ens e-mail
 • Virker ikke ordentligt

  1
  Af Henrik J.
  Når man søger profiler tillader den ikke at man vælger område. Når man søger profiler er det forskelligt fra gang til gang hvilke profiler der vises, selv om kriterierne er ens. Det er som om visse profiler skjules.
 • Attention!!

  1
  Af Peter fra 2650
  Jeg havde desværre en dårlig oplevelse med single.dk. Havde via min app købt et guldmedlemskab som kostede 219 kr. om mdr. Efter 2 mdr. valgte jeg ikke at forlænge mit medlemskab og alt var godt. Jeg fik efter efterfølgende et “tilbud” fra single.dk om, at jeg kunne få resten af juli mdr for 29 kr. Til min store overraskelse blev jeg så trukket 599 kr. hvilket jeg ikke har accepteret på nogen måde. Tog kontakt, men de mener jeg har havde bundet min for 120 dage pga jeg havde taget imod det “tilbud” på de 29 kr. De holdte på deres ret pga jeg havde accepteret deres vilkår, hvilket jeg ikke var blevet gjort opmærksom på. Jeg betalte på fra dankort de 29 kr og på den side stod der INTET om et abonnement på de 120 dage. Så jeg vil fraråde alt køb på kort til single.dk og benyt kun den som apple har. Meget skuffende kundeservice. Og de er KUN ude efter Jeres penge.
 • MASSE AF SPAM !!!

  1
  Af tfaurholt
  Den er fyldt med false profiler. Hold jer fra den !!!!!!!!!
 • Kun for heteroseksuelle!!

  1
  Af Dyrholm
  Kun for hereroseksuelle.
 • Mangler mange funktioner og meget spam.

  1
  Af Faurholt
  Der er mange spam profiler, som kun vil skrive via mail. Det er folk der forsøger at få dig til, senere at lokke penge ud af dig 😳 Du skal bruge din pc’er, hvis du vil have alle funktioner... Det er også helt fair. Men App’en kan ikke vise mange funktioner. Syntes at Dating.dk har en meget bedre app, hvor du kan så og sige nøjes med at bruge din App. På single.dk kan du ikke nøjes med App’en. Der er plads til forbedringer. 😁
 • Ingen aktivitet

  1
  Af KalleHS
  Absolut ingen aktivitet i den app her. Og så koster det vildt meget pr måned i forhold til andre dating apps. I og med det kræver betalt medlemskab for at kunne skrive til folk, så er det ingen aktivitet overhovedet. Jeg kan absolut ikke anbefale denne app. Skaf heller en anden, bedre og billigere hvis du skal ha fordele.

keyboard_arrow_up