Coop

Coop

Af Coop Danmark A/S

 • Udgivelsesdato: 2013-09-19
 • Nuværende version: 18.5
 • Bedømmelse: 4+
 • Filstørrelse: 94.17 MB
 • Udgiver: Coop Danmark A/S
 • Kompatibilitet: Kræver iOS 9.0 eller senere.
Score: 2.5
2.5
510 vurderinger

Beskrivelse

COOP APP’EN ER FOR ALLE Du kan som medlem af Coop få en masse ud af at bruge app’en, men selvom du ikke er medlem er der gode grunde til at bruge app’en. Du kan altid læse de gældende tilbudsaviser fra Coops butikker samt næste uges aviser. Med Coop app’en er det nemmere at lave god mad i hverdagen og få en sund madøkonomi. FÅ BONUS NÅR DU HANDLER HOS COOP Når du som Coop medlem har handlet for mere end 500,- kroner i Coop’s butikker på en måned, får du 1% i bonus på dine indkøb resten af måneden. Betaler du dine indkøb med et kort fra Coop Bank, får du yderligere 20% mere i bonus – altså 1,20% i fast bonus resten af måneden. Hver uge får du også bonus på udvalgte tilbudsvarer - de ses i app’ens tilbudsmenu. OVERBLIK OVER DIN BONUS - OG BETAL MED DEN Hver gang du handler tikker der bonus direkte i din app. Du ser din bonus med det samme og kan vælge at betale med den næste gang du handler i Coops butikker eller på coop.dk. Derudover kan du bruge appen til altid at holde øje med status på din optjente bonus. PERSONLIGE MEDLEMSTILBUD Hver uge kan du som medlem vælge og aktivere 5 personlige tilbud fra en række af tilbud som vi har særligt udvalgt til dig.. Tilbudene er baseret på det du køber mest af og kan købes hos Kvickly, Irma, Superbrugsen, Dagli’Brugsen og Fakta. Udover de personlige tilbud, tilbydes Coop medlemmer helt særlige tilbud på masser af varer, og Medlemsbonus. LOKALE TILBUD TIL DIG OG NYT FRA DIN BUTIK Tjek altid Coop app’en for varer til ekstra god pris i din lokale butik - de findes kun i app’en. Din lokale butik er den butik, som du som medlem har valgt som din tilhørsbutik, da du meldte dig ind i Coop, og du kan til enhver tid vælge en anden. I app'en er der også nyheder, events og meget mere fra din favoritbutik. BETAL MED DIN BONUS VED KASSEN Som medlem behøver du ikke længere bære rundt på dit medlemskort fra Coop, men kan nemt og hurtigt bruge app’en ved kassen. Scan app’en via bluetooth eller QR scanner ved kassen og betal også nemt med din opsparede bonus eller et tilknyttet betalingsmiddel. OPSKRIFTER, KOGEBOG OG MADINSPIRATION Hver dag får du gode tips til nem og hurtig aftensmad, køkkenfif og tusindvis af opskrifter, så du aldrig mangler inspiration i køkkenet. Med Coop app’en er det nemmere at lave god mad og få en sund madøkonomi. BONUS OG TILBUD FRA VORES PARTNERE Ikke nok med at du som medlem kan optjene bonus i Coops butikker, kan du også få bonus fra vores partnere. Tjek altid Coop app’en, inden du f.eks. planlægger oplevelser med familien, skifter til vinterdæk, tanker benzin, shopper online eller bestiller din næste ferie. STYR PÅ DINE KASSEBONER Hvis du betaler med app’en kan du straks se din kvittering. Hver gang du handler, gemmer app’en en kopi af kassebonen, så du kan holde styr på dit husholdningsregnskab ét samlet sted og finde gamle kvitteringer.

Billedgalleri

Anmeldelser

 • Indkøbslisten er en god nyhed

  4
  Af Monty Sunyard
  Lidt bedre end føtex app. Da den er ny er der et par mangler: Man bør kunne slette alle indkøbte i et hug. Tilbud man vælger vises fint som tilføjet vare, men i kategorien “Andet”. Kunne ønske de lægges ind i korrekt kategori. Det kunne være rigtig smart hvis indkøbslisten kunne fortælle hvor mange gange endnu man kan købe tilbuddet. Fint at man kan tilføje kategori men man bør kunne rette hvis man har lavet en skrivefejl, eller slette kategorien hvis man fortryder. Man bør kun kunne slette kategorier man selv har tilføjet. Det vil være hensigtsmæssigt hvis man kan flytte indkøbslisten ned som en at de tre nederste valgpunkter f.eks. I stedet for tilbudsaviser.
 • Perfekt betalingsløsning

  5
  Af Haboal
  Nem og bekvem brug af en god app til at shoppe i COOP butikker det er en super løsning... og der er hurtig support ved problemer af udviklerne. Derfor 5 stjerner
 • Glemmer konstant adgangskode

  1
  Af tower202
  Glemmer konstant adgangskoden. Og man opdager det jo først når man skal til at betale.
 • Hmm

  1
  Af CecilieBrenfelt
  Jeg har nu efter flere forsøg prøvet at downloade appen på min telefon, problemet her er at den ikke vil åbne. Min kæreste har appen på hans telefon, her virker den fint, der er ingen problemer at komme efter. Jeg købte for nogle uger siden den nye iPhone X, hvor resultatet med appen var det samme. Jeg har ikke fornøjelsen af at åbne den, jeg kan se appen, men når jeg trykker så går der 1 sekund og så går den ud af appen igen. Som at, jeg kan SLET ikke se hvad der sker inde i appen.
 • Find Butik fungerer aldrig

  1
  Af XeniWicca
  Det er ligegyldigt hvad jeg har valgt under filtreret, om nettet er godt eller skidt, om det er wifi eller mobildata, om jeg trykker at den skal finde min lokation eller om jeg prøver at gå kortet igennem manuelt, det gider aldrig vise nogle butikker og bliver ved med at sige at der er opstået en fejl..
 • Logger ud og sletter medlemsnummer

  1
  Af Tlaustsen
  Appen logger ud af sikkerheds grunde Så kan man ikke huske sin kode Hvis man skifter til login med telefon nummer så glemmer den medlemsnummeret så man skal hjem og lede efter sig gamle kort igen og bruge tid på at oprette en ny kode som man så har glemt næste gang app bestemmer sig for at logge ud. Man har jo appen så man ikke skal slæbe kortet med, men når den så er logget ud er den jo ikke noget værd.
 • App crashes

  1
  Af b3hni4
  The app keeps crashing upon start. I have contacted the customer service a few times since last December and provided all relevant information (even the crash log!). And yet no fix was made ever since. I can read here that many other customers are reporting the same issue. But unfortunately there is no fix yet to it! Is there any actual solution other than asking us to contact customer service?
 • Fungere ikke mere

  1
  Af MichaelJuhl1978
  Den registrer medlemskortet og medarbejderne i kassen siger at den mangler betaling. Opdagede dette efter jeg skulle logge på appen , fordi jeg åbenbart skulle acceptere nye betingelser efter ny lov om mine personlige data trådte i kraft
 • Kan ikke komme ind i appen

  2
  Af TennaRaeder
  Jeg var virkelig glad for appen i starten men efter en opdatering bliver appen ved med at bryde sammen når jeg prøver at åbne den. Jeg har prøvet at geninstallere appen og slukke telefonen. Intet virker har også prøvet at vente på en ny opdatering for at så om det hjalp men uden held.
 • Virker ikke

  1
  Af Bosteenandersen
  Nu har jeg 3 gange forsøgt at betale m. appen i en COOP butik og hver gang har jeg efter at have skabt en lang kø bag mig ved kassen måttet hive mit dankort op af lommen da appen ikke fungerede og personalet ikke anede hvad som var galt :-(

keyboard_arrow_up