Coop

Coop

Af Coop Danmark A/S

 • Udgivelsesdato: 2013-09-19
 • Nuværende version: 18.7.1
 • Bedømmelse: 4+
 • Filstørrelse: 108.01 MB
 • Udgiver: Coop Danmark A/S
 • Kompatibilitet: Kræver iOS 9.0 eller senere.
Score: 4
4
2,580 vurderinger

Beskrivelse

COOP APP’EN ER FOR ALLE Du kan som medlem af Coop få en masse ud af at bruge app’en, men selvom du ikke er medlem er der gode grunde til at bruge app’en. Du kan altid læse de gældende tilbudsaviser fra Coops butikker samt næste uges aviser. Med Coop app’en er det nemmere at lave god mad i hverdagen og få en sund madøkonomi. FÅ BONUS NÅR DU HANDLER HOS COOP Når du som Coop medlem har handlet for mere end 500,- kroner i Coop’s butikker på en måned, får du 1% i bonus på dine indkøb resten af måneden. Betaler du dine indkøb med et kort fra Coop Bank, får du yderligere 20% mere i bonus – altså 1,20% i fast bonus resten af måneden. Hver uge får du også bonus på udvalgte tilbudsvarer - de ses i app’ens tilbudsmenu. OVERBLIK OVER DIN BONUS - OG BETAL MED DEN Hver gang du handler tikker der bonus direkte i din app. Du ser din bonus med det samme og kan vælge at betale med den næste gang du handler i Coops butikker eller på coop.dk. Derudover kan du bruge appen til altid at holde øje med status på din optjente bonus. PERSONLIGE MEDLEMSTILBUD Hver uge kan du som medlem vælge og aktivere 5 personlige tilbud fra en række af tilbud som vi har særligt udvalgt til dig.. Tilbudene er baseret på det du køber mest af og kan købes hos Kvickly, Irma, Superbrugsen, Dagli’Brugsen og Fakta. Udover de personlige tilbud, tilbydes Coop medlemmer helt særlige tilbud på masser af varer, og Medlemsbonus. LOKALE TILBUD TIL DIG OG NYT FRA DIN BUTIK Tjek altid Coop app’en for varer til ekstra god pris i din lokale butik - de findes kun i app’en. Din lokale butik er den butik, som du som medlem har valgt som din tilhørsbutik, da du meldte dig ind i Coop, og du kan til enhver tid vælge en anden. I app'en er der også nyheder, events og meget mere fra din favoritbutik. BETAL MED DIN BONUS VED KASSEN Som medlem behøver du ikke længere bære rundt på dit medlemskort fra Coop, men kan nemt og hurtigt bruge app’en ved kassen. Scan app’en via bluetooth eller QR scanner ved kassen og betal også nemt med din opsparede bonus eller et tilknyttet betalingsmiddel. OPSKRIFTER, KOGEBOG OG MADINSPIRATION Hver dag får du gode tips til nem og hurtig aftensmad, køkkenfif og tusindvis af opskrifter, så du aldrig mangler inspiration i køkkenet. Med Coop app’en er det nemmere at lave god mad og få en sund madøkonomi. BONUS OG TILBUD FRA VORES PARTNERE Ikke nok med at du som medlem kan optjene bonus i Coops butikker, kan du også få bonus fra vores partnere. Tjek altid Coop app’en, inden du f.eks. planlægger oplevelser med familien, skifter til vinterdæk, tanker benzin, shopper online eller bestiller din næste ferie. STYR PÅ DINE KASSEBONER Hvis du betaler med app’en kan du straks se din kvittering. Hver gang du handler, gemmer app’en en kopi af kassebonen, så du kan holde styr på dit husholdningsregnskab ét samlet sted og finde gamle kvitteringer.

Billedgalleri

Anmeldelser

 • Øko og 0 gift

  5
  Af Ramsebasse
  Det bedste er coop laboratorierne som tester varer og leverandører, så vi som kunder kun får det bedste som kan opdrives.
 • App

  3
  Af ceihke
  Jeg kan ikke åbne appen
 • Super alt i en app

  5
  Af JoostTonny
  Fedt med indkøbslisten med tale til tekst.
 • Ingen indkøbsliste

  3
  Af Mkru
  Træls der ikke er indkøbsliste i denne app lige som der var på superbrugsens egen app eller faktas app. Opdateret: Indkøbsliste, forstået at man ikke kan trykke på en varer i avisen og den skrives på indkøbslisten. Beklager min første anmelde ikke var tydelig nok.
 • Super nem at bruge

  4
  Af Lotte1986
  Mangler dog medlemstilbudene fra Fakta og SuperBrugsen Jeg har tidligere haft dem, men de er nu helt væk og det hjælper ikke st gå ind og vælge butikkerne fra og så til igen
 • Tabt medlemmer kort

  5
  Af Bagus nasi goreng
  Kære Coop Er det muligt at få et nyt kor
 • Bliver hele tide logget ud!

  1
  Af omverden
  Ringe opdatering - bliver konstant logget ud og bedt om at logge ind.
 • Alletiders app

  4
  Af Ida SF
  Det eneste, jeg mangler, er mulighed for at fravælge kødprodukter. Jeg er vegetar, og ofte består halvdelen af mine tilbud af kødprodukter.
 • Super Brugsen er super!

  5
  Af Thorkild og Helle
  Super Brugsen i Korsør er bare super, at handle i 👍 altid friske varer, hjælpsomt personale, hvad enten du skal købe en gulerod eller en dyr flaske vin, mødes du altid med et smil fra personalet. En butik som du føler dig velkommen og godt tilpas i 🙂 Ofte gode tilbud og nye tiltag bl.a. fra slagteren ❤️ her går du aldrig fra med en 🤥 næse. Kun 🌹🌹herfra!
 • Vildt svært bevis for at man ikke er robot

  3
  Af perlesus
  Det er virkelig irriterende. i dag skulle jeg bruge appen og skulle indtaste et password som jeg selvfølgelig ikke havde til rådighed lige der, jeg blev så nødt til at oprette et nyt password og skulle igennem nogle meget svært genkendelige billeder for at bevise at jeg ikke var en robot. Og da appen ikke giver mulighed for at e-maile en besked til jer så får i det som en app anmeldelse.

keyboard_arrow_up