Coop

Coop

Af Coop Danmark A/S

 • Udgivelsesdato: 2013-09-19
 • Nuværende version: 18.6.1
 • Bedømmelse: 4+
 • Filstørrelse: 97.89 MB
 • Udgiver: Coop Danmark A/S
 • Kompatibilitet: Kræver iOS 9.0 eller senere.
Score: 4
4
1,317 vurderinger

Beskrivelse

COOP APP’EN ER FOR ALLE Du kan som medlem af Coop få en masse ud af at bruge app’en, men selvom du ikke er medlem er der gode grunde til at bruge app’en. Du kan altid læse de gældende tilbudsaviser fra Coops butikker samt næste uges aviser. Med Coop app’en er det nemmere at lave god mad i hverdagen og få en sund madøkonomi. FÅ BONUS NÅR DU HANDLER HOS COOP Når du som Coop medlem har handlet for mere end 500,- kroner i Coop’s butikker på en måned, får du 1% i bonus på dine indkøb resten af måneden. Betaler du dine indkøb med et kort fra Coop Bank, får du yderligere 20% mere i bonus – altså 1,20% i fast bonus resten af måneden. Hver uge får du også bonus på udvalgte tilbudsvarer - de ses i app’ens tilbudsmenu. OVERBLIK OVER DIN BONUS - OG BETAL MED DEN Hver gang du handler tikker der bonus direkte i din app. Du ser din bonus med det samme og kan vælge at betale med den næste gang du handler i Coops butikker eller på coop.dk. Derudover kan du bruge appen til altid at holde øje med status på din optjente bonus. PERSONLIGE MEDLEMSTILBUD Hver uge kan du som medlem vælge og aktivere 5 personlige tilbud fra en række af tilbud som vi har særligt udvalgt til dig.. Tilbudene er baseret på det du køber mest af og kan købes hos Kvickly, Irma, Superbrugsen, Dagli’Brugsen og Fakta. Udover de personlige tilbud, tilbydes Coop medlemmer helt særlige tilbud på masser af varer, og Medlemsbonus. LOKALE TILBUD TIL DIG OG NYT FRA DIN BUTIK Tjek altid Coop app’en for varer til ekstra god pris i din lokale butik - de findes kun i app’en. Din lokale butik er den butik, som du som medlem har valgt som din tilhørsbutik, da du meldte dig ind i Coop, og du kan til enhver tid vælge en anden. I app'en er der også nyheder, events og meget mere fra din favoritbutik. BETAL MED DIN BONUS VED KASSEN Som medlem behøver du ikke længere bære rundt på dit medlemskort fra Coop, men kan nemt og hurtigt bruge app’en ved kassen. Scan app’en via bluetooth eller QR scanner ved kassen og betal også nemt med din opsparede bonus eller et tilknyttet betalingsmiddel. OPSKRIFTER, KOGEBOG OG MADINSPIRATION Hver dag får du gode tips til nem og hurtig aftensmad, køkkenfif og tusindvis af opskrifter, så du aldrig mangler inspiration i køkkenet. Med Coop app’en er det nemmere at lave god mad og få en sund madøkonomi. BONUS OG TILBUD FRA VORES PARTNERE Ikke nok med at du som medlem kan optjene bonus i Coops butikker, kan du også få bonus fra vores partnere. Tjek altid Coop app’en, inden du f.eks. planlægger oplevelser med familien, skifter til vinterdæk, tanker benzin, shopper online eller bestiller din næste ferie. STYR PÅ DINE KASSEBONER Hvis du betaler med app’en kan du straks se din kvittering. Hver gang du handler, gemmer app’en en kopi af kassebonen, så du kan holde styr på dit husholdningsregnskab ét samlet sted og finde gamle kvitteringer.

Billedgalleri

Anmeldelser

 • Overskuelig butik

  3
  Af Rose4all
  Man kan stort set købe det man har brug for i det daglige. Ærgerligt at, det er nogle kedelige kager til høje priser bagerafdelingen har
 • Dejligt sted at handle.

  5
  Af Egevænget
  Dejligt sted at handle
 • Super

  5
  Af Ena larsen
  Glæder hver gang på nyetilbud og en konkurrencen af og til
 • Login fejler

  1
  Af superbruger61
  Har flere gange oplevet at app’en er logget ud, når jeg skal bruge den. Når det så er fikset er den langtid om at starte. Det er hurtigere med Coop kort + dankort.
 • Personlige tilbud.

  4
  Af er goe
  Det villevære rart at kunne fortryde, aktiverede tilbud, eks. Hvis jeg trykker forkert eller der ikke er den vare som jeg havde valgt. Mvh. Er goe
 • Upålidelig

  3
  Af Piano4711
  Når man står og skal bruge app’en, risikerer man, at man er blevet logget ud. Hvis man ikke kan huske sin kode, kan man hverken betale sine varer eller registrere sig som medlem. Jeg bruger app’en ofte, men det er sket to gange. Det sker ikke med hverken MobilePay eller Coop Bank app’en.
 • Betaling fra app’en fungerer on and off

  1
  Af ehp60
  Jeg har med stor fornøjelse brugt app’en til betaling i et stykke tid, og det har fungeret fint. I de sidste 14 dage har det slet ikke virket. Hver gang jeg forsøger at betale fejler app’en med besked om at jeg har tastet forkert pinkode for mange gange. Jeg taster slet ikke pinkode men bruger fingeraftryk, og jeg har forsøgt flere gange at geninstallere app og pinkode, dog får jeg stadig samme fejl.
 • Bredt vareudvalg

  5
  Af Karen- Marie Jensen
  Altid friske grønsager ofte fra lokale producenter. Kvalitetskød fra Thise og Himmerlandskvæg. Dejligt! Altid venlige medarbejdere!
 • God service

  5
  Af Kirsten Schilling
  Altid god service og et bredt udvalg af varer.
 • Tilbud og service

  5
  Af Jan/Michael:
  Super gode tilbud og god kvalitet og en fantastisk god service. 😊👍

keyboard_arrow_up