Copyright ipodrepublic.com

iCloud tip – Nulstilling af Fotostream

Fotostream er i bund og grund det samme som din Kamerarulle. Billederne i Fotostream findes ydermere på Apples servere (iCloud). For at se Fotostream kan du gå ind under Fotos på dit Apple-produkt eller på www.iCloud.com

For at slette billeder i Fotostream skal du åbne en browser (Internet Explorer, firefox, safari osv.) iCloud findes desværre kun på engelsk endnu og ikke dansk.

 

 

Gå ind på www.iCloud.com og log ind.

Tryk på dit navn i toppen (højre hjørne) af skærmen. Der popper et vindue op hvor der står account i toppen.

Tryk på advanced og tryk derefter på reset Photo Stream.

Du kan også slette billeder på dit iOS ved at gå ind under Indstillinger > iCloud > Fotostream og deaktivere Fotostream.

For at slette billederne på din computer kan du gå ind under:

På en engelsk udgave af Windows: C:\Users\Apple\Pictures\Photo Stream\My Photo Stream.

På en dansk udgave af Windows: C:\Brugere\Apple\Billeder\Fotostream\Mit Fotostream.