iPhone 4S når 15 nye lande på næste fredag !

Apple har indført en aggressiv strategi om at besejre verdensmarkedet med den nye iPhone 4S, som har den hurtigste lancering nogensinde i iPhones historie.

iPhone 4S er allerede blevet lanceret i 22 lande og når 15 nye lande næste fredag (11. nov.).

Efter på fredag bliver iPhone 4S solgt i 37 lande, hvilket er et højt antal af lande for et firma at sælge produkter i, men der går nok mange år inden de når, f.eks. Coca Cola’s salgslande, som ligger på over 200 lande i verden.

 

Fra den 11. november vil iPhone 4S være tilgængelig i følgende lande:

Albanien, Armenien, Bulgarien, El Salvador, Grækenland, Guatemala, Hong Kong, Malta, Montenegro, Panama, New Zealand, Polen, Portugal, Rumænien og Sydkorea.

Den 4. november, kunne entusiastiske brugere begynde forudbestillingen af iPhone 4S. For de fleste af de nye markeder, vil forudbestillingen være til rådighed, med undtagelse af Albanien, El Salvador, Guatemala, Malta, Montenegro og Panama.

iPhone 4S har allerede været klar til forudbestilling i 22 andre lande, i slutningen af oktober, såsom:

Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Mexico, Holland, Norge, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz.

Som mange nok allerede har hørt, er salget af iPhone 4S gået ualmindelig godt. Med et astronomisk højt salgstal på 4 millioner, indenfor den første uge.

Sidste år, da iPhone 4 kom ud, var salgstallene på 1.7 millioner den første uge, så det er over dobbelt så mange iPhones solgt.

Mange analytikere havde “forudset” at iPhone 4S ville have fået en meget lille andel af det samlede  mobiltal. Men deres ord er efter Apples egen udtalelse, gjort til skamme.

Efter på fredag er iPhone 4S blevet leveret til flere lande en nogensinde før, og de er kommet ud til lande, som kun har hørt om iPhone, men aldrig selv haft en. Det vil nok også give salgtallene et boost.