Untethered jailbreak af iPhone 3GS og 4 med redsn0w

Så skete det endelig. Der er kommet en untethered jailbreak af iOS 5.0.1 til iPhone 3GS og 4. Men desværre må folk med en A5 processor i deres iEnheder vente lidt endnu. Det vil sige folk med iPhone 4S og iPad 2 kan ikke jailbreake endnu.

Det er @pod2G der har, som jeg tidligere har skrevet, fundet et hul i det nye iOS 5 operativ system til iPhone og iPad.

Det er en fed julegave, dog lidt for sent, men det gør ikke noget når det er en så fed julegave som en untethered jailbreak af iOS 5 er.

 

Her er hvad @pod2G skrev på sin blog:

Hello, as expected, the Chronic Dev Team and the iPhone Dev Team have released the A4 untethered for 5.0.1 based on my work.

It is exactly the same set of files, either distributed as a Cydia package for those that are already tethered or a redsn0w bundle for new users.

They both did a great job testing and integrating the payload.

Som han siger har Chronic Dev team og iPhone Dev team både 2 forskellige jailbreaks.

Den ene er lavet som en cydia pakke (package)og den anden er blevet integreret i det efterhånden velkendte redsn0w, som en ny version. Redsn0w 0.9.10b1 af iPhone Dev team.

Senere i aften prøver jeg at jailbreake både min iPhone 4 og min iPad 1. Hvis det lykkedes får i en opdatering her og en ny artikel med guide til hvordan jeg gjorde med links til download og hvad der skal til.

 

Stay tuned.