iOS 6 3D kort med iPhone 4 også muligt

Det har været kendt i et stykke tid nu, pga. WWDC 2012, at iOS 6 får indbygget 3D kort i deres nye landkort til iPhone 4S med iOS 6 installeret. Da vi først hørte om nyhederne i iOS 6 faldt vi over at, der kom 3D kort i, som en af de fedeste features. Da vi fik læst lidt mere fandt vi desværre også ud af at det kun var iPhone 4S, der ville kunne trække det / troede vi.

Nu viser det sig at det er pga. Turn-by-Turn navigation at 3D kort ikke kommer til iPhone 4, da Apple mener at 3D kortet og Turn-by-Turn navigation hænger uløseligt sammen. Det ved vi vist alle ikke passer.

En russer har fundet ud af at slå 3D kort til udenom en jailbreak men han kan desværre ikke slå Turn-by-Turn navigation til.

“Programmet” hedder 3DEnabler og kan i alt sin enkelthed sætte flueben ved at iPhone 4 også kan tilgå 3D kortet. iOS 6 har allerede denne feature i sig, så det er kun et spørgsmål om at give iOS 6
lov til at vise det på en iPhone 4.

Der er flere forskellige måder at installere 3DEnabler på (det hele kræver dog at du har iOS 6 installeret):

Den første er den nemmeste men desværre ikke muligt endnu, da det endnu ikke har været muligt at jailbreake iOS 6 beta med Cydia. Hvis du har Cydia installeret på din iPhone 4 kan du nøjes med at tilføje iGuides.ru’s repository; http://apt.iguides.ru scrolle ned til bunden og installere 3DEnabler.

Nr. 2 mulighed er lidt mere besværlig men kræver dog ikke at du har Cydia installeret på din iOS 6 enhed. Hvis folk gerne vil have det kan jeg godt skrive en dansk guide til opsætningen vha. SSH og iOS 6 tethered jailbreak, men indtil videre må i nøjes med denne engelske guide: http://www.maheshkukreja.com/how-to-enable-3d-maps-turn-by-turn-navigation-on-iphone-4-iphone-3gs-on-ios-6-beta

Som sagt hvis i ønsker en fyldestgørende dansk guide kan i bare skrive nede i kommentarfeltet og hvis der er nok der ønsker det laver jeg en.

Et par film hvor iTony (Anton Titkova) demonstrerer sin apt 3DEnabler:

;

;

;

Jeg linker desværre ikke i denne guide til iGuides.ru, da deres metoder ikke ligefrem er de allermest legale. Lav en Google oversæt på iGudes.ru’s forum og du kan være heldig at finde den russiske originale guide.