Beskyttelsesfilm med spejl-effekt til din iPhone 4

Min kæreste havde i lang tid plaget mig, om jeg ikke kunne finde en beskyttelsesfilm med spejleffekt til at sætte på hendes iPhone 4. Hun havde en, til hendes lidt ældre iPhone 3G. Men problemet med den, var at billedet på skærmen blev grøn og forvrænget.

I forgårs tog jeg mig sammen og fandt et rigtig smart og billigt spejl til fronten af hendes iPhone 4. Jeg var lidt bange for, om det vil give gener på hendes skærm, evt. en forvrængning af displayet, som det var tilfældet på iPhone 3G.

I går fik jeg så beskyttelsesfilmen fra belkin med en spejloverflade. Jeg tørrede fronten af iPhone 4 af og satte filmen på og må sige jeg er ovenud tilfreds med resultatet. Der er ingen luftbobler og displayet er ligeså krystalklart, som det hele tiden har været.

Jeg købte spejl beskyttelses filmen ved mytrendyphone og fik det dagen efter købet. Et must for en kvinde med en iPhone. Så fylder spejlet i tasken ikke mere end iPhonen, og den skal hun jo alligevel have med rundt.

Du kan købe spejl beskyttelsesfilmen til din kone/kæreste/veninde i julegave her:

iPhone 4 / 4S Belkin Spejl Beskyttelsesfilm