Få en historie hver dag inden jul med Julekalender 2011

En sjov og familievenlig pirat-julekalender. Køb Julekalender 2011 – Et ægte pirateventyr! – Soren Christian Bojer til iPhone inden d. 10 december og spar 50%, normalpris 24 kr. Det fylder lige knap 100 mb, så hent app’et på et trådløst (Wi-Fi) netværk.

Pirat-julekalenderen er designet af Søren Christian Bøjer, en civilingeniør som ejer firmaet Quizstone.com og som har udviklet mange andre apps til iPhone og iPad.

I denne omgang har han som sagt, designet og udviklet Julekalender 2011. Historien er skrevet og fortalt af Marie Markvad Andersen, der vandt hca-prisen tilbage i 2oo4.

Julekalender 2011 handler om de to små børn Silja og Pop, der er dag støder på et ægte piratskib. De finder et skattekort og så går jagten ellers igang med at finde skatten.

Jeg åbnede låge nummer 1 og der stod bla.:

Silja vågnede op med en helt særlig følelse i maven. Først vidste hun ikke hvorfor, men så gik det op for hende. Det var første 1. december!! Hurra! Silja elskede jul!

Hun åbnede døren og trådte ind i gangen, hvor der allerede var pyntet op med julepynt overalt. Hun kunne høre mors og fars stemmer ude fra køkkenet. Men hvorfor lød de så sure?

”Trudy! Jeg vil ikke have, at du gør det! Slut, p**t, finale!” Hendes far trak vejret tungt, og hendes mor svarede med en skarp stemme. ”Nej Max, men det skal du ikke bestemme. Og du skal ikke sige slut, p**t, til mig. Jeg gør, hvad der passer mig!”

Silja lyttede intenst, og opdagede derfor ikke den skygge, der havde sneget sig ind på hende i gangens mørke. ”Hvadstårduherogsniglytterfor!!” lød en stemme pludselig og Silja sprang forskrækket op med et skingert skrig.

Det var hendes storebror Pop, der grinende løb forbi hende ud i køkkenet.

 

Hvert afsnit varer 3 til 6 minutter og alle afsnit varer i det hele 1 time.

Historien er for børn mellem 6-12 år.

Du kan og købe app’en til iPad -> Julekalender 2011 – Et ægte pirateventyr! – Soren Christian Bojer