Frivillig arbejde med nyt app

Nu er der kommet et nyt dansk app, hvor det er muligt at søge efter og finde et frivilligt job.

Det er frivilligjob.dk der har lavet app’en hvor du kan søge efter eksempelvis arbejde i en specifik kommune eller indenfor et område. I bunden af siden skriver jeg hvilke.

Jeg prøvede at søge efter Kommunikation og PR, da det var noget jeg ville kunne hjælpe med, i mit område og der fandt jeg en frivillig “stilling” som Redaktør på et foreningsblad for KFUM spejdere. App’en virker rigtig godt og det er ligetil.

Det første du kommer ind på er en søgeside, hvor du kan søge efter de forskellige opgaver der er at løse rundt omkring i Danmark. For mit vedkommende var jeg meget overrasket over, at der var så meget frivilligt arbejde at lave her i Danmark. En søgning på alt frivilligt arbejde i Danmark gav mig 138 frivillige jobs at vælge imellem. Det ændrer sig selvføgelig hvis der kommer flere arbejder i udbud eller færre.

Det er også muligt at hjælpe folk i andre lande, herfra Danmark. Søg efter Internationalt arbejde og der kommer nogle forskellige jobs op. De fleste henvender sig til folk der har lyst til at donere penge i en kasse, som så bliver sendt ned til Afrika. Men der var specielt en der fangede mit øje. Den hedder; Gør en forskel i Afrika og handler om at man via nettet låner penge til en given person i Afrika. Personen i Afrika tilbagebetaler så de penge du har lånt personen med afdrag og derved kører møllehjulet. Det er en hel nyopstartet web-baseret non-profit organisation der holder hjulene i gang. Dvs. at dine penge kun vil blive lånt ud til afrikanere og overskuddet går til nye lån.

Her er de forskellige opgavetyper og arbejdsområder:

Opgavetyper i frivilligjob app:

Bestyrelse og projektledelse -Butik og salg – Børneleder – Café,værested og madlavning – Events – Fundraising – Førstehjælp – Handicaphjælp – Indsamling – Integration – Internationalt arbejde – IT – Jura – Kommunikation og PR – Kontorarbejde – Kultur, idræt og kreativt arbejde – Ledelse og administration – Lektiehjælp – Mentor, besøgs- eller voksenven – Omsorg og sociale aktiviteter – Politisk arbejde – Praktisk arbejde – Rekruttering – Research og udvikling – Rådgivning og selvhjælp – Sport – Sport events – Sundhed – Transport og logistik – Undervisning – Ungdomsarbejder – Økonomi

Arbejdsområder i frivilligjob app:

Børne- og ungdomsarbejde – Humanitært arbejde – Kirkeligt arbejde – Kulturelt arbejde – Natur-, landbrugs- og miljøarbejde – Politisk arbejde – Socialt arbejde – Sport – Sundhed og sygdom

FrivilligJob - Frivilligjob.dk