Grand Theft Auto III er tilgængelig i App Store til iPhone og andre iOS enheder

Grand Theft Auto 3 er netop udkommet i dag og det vil sige at Rockstar har holdt hvad de lovede om at udgive det d. 15 december.

De startede med at udgive det i går aftes, i Australien og New Zealand’s App Stores og nu er turen kommet til Europa, og til sidst får USA lov til at spille spillet.

Hvorfor Rockstar har gjort det på denne måde vides ikke, men man kunne forestille sig det havde noget med tidszonerne at gøre.

Jeg skrev i starten af sidste uge om Grand Theft Auto 3’s 10 års jubilæum, men det er ikke helt jubilæum længere da det var d. 22 oktober at GTA 3 udkom til PlayStation 2.

Nu er det helt officielt hvad for nogle enheder GTA 3 er udkommet til: iPhone 4S, iPhone 4, iPod Touch 4, iPad 1 og iPad 2.

Rockstar Games bryster sig af at have opdateret grafikken, karakterne og bilerne, og det må vi se når jeg senere på ugen anmelder spillet.

Utroligt nok fylder spillet ikke mere end 462 MB så det vil ikke tage specielt lang tid at hente ned. Sørg alligevel for at være på et trådløs netværk, da du kan være ud for at du mister 4G forbindelsen og ryger ned på Edge (E), og så er 462 MB meget at skulle hente.

 

Hent Grand Theft Auto 3 – Rockstar Games til iPhone og iPod i App Store.

 

Hent Grand Theft Auto 3 – Rockstar Games til iPad i App Store.