Fyrværkeri app fra thansen – Få 20% rabat inden jul

thansen har opdateret deres fyrværkeri app, så du kan blive klar til nytårsaften 2015. App’en hedder slet og ret: Fyrværkeri.

Der er 20% rabat hvis du køber dit fyrværkeri inden jul, så skynd dig.

Du kan se alt det forskellige fyrværkeri thansen har i deres sortiment, se priser, se videoer og læse omkring gode råd, når du skal fyre fyrværkeri af.

Det første du kommer ind på er kataloget. Der kan du se alt hvad thansen har til salg i deres butikker. Tryk på plusset i højre hjørne, for at tilføje fyrværkeriet til indkøbslisten.

Hvis du trykker på Indkøbslister i bunden af app’en, kommer du til din indkøbsliste, hvor du har gemt alt det du gerne vil købe, ved at trykke på prisen.

Når du har valgt det du gerne vil købe kan du trykke på send liste (i bunden af Indkøbslister), så sender app’en din liste til thansen, så ved ekspedienten præcis hvad du skal have og kan hurtigt finde det hele til dig, når du skal hente det hos thansen.

Der er også gode råd, fyrværkeri facts og du kan finde en butik nær dig i butikker hvis du trykker på de 3 streger oppe i venstre hjørne.

Hent Fyrværkeri Af thansen.dk gratis i App Store.
[ad id=’3645′]