Bluetooth iPhone 4 opsætning | 4-Trins Guide

Her kan du læse om opsætning af Bluetooth-enheder (Når man snakker om Bluetooth-enheder er det primært Bluetooth-headsets) på din iPhone 4 og andre iPhones.

Nu hvor der er kommet stigninger på bøder ved bilkørsel, er det særlig vigtigt for folk at bruge headsets, så man ikke får en bøde ved at snakke i mobiltelefon. Bøden er pr. 1/1 2012 steget til intet mindre end 1500 kr. hvad du kunne have fået et superfedt headset for eller et helt iPhone system til din bil.

Læs mere om bødeændringer her: Mobil bøde stigning pr. 1/1 2012

Heldigvis har næsten alle de store producenter af mobiltelefoner integreret Bluetooth i deres produkter. Apple er ikke anderledes og iPhone leveres som standard med indbygget Bluetooth.

Vi hjælper dig med at sætte den op i fire nemme trin (vi går ud fra at det er et headset du vil parre med din iPhone 4):

  1. Gå til din iPhone “startskærm/homescreen” og tryk på “Indstillinger”-ikonet. Vælg derefter “Generelt” efterfulgt af “Bluetooth”. Du bliver nødt til at skubbe Bluetooth-indstillingen til ON.
  2. For at tilslutte dit Bluetooth-headset, skal du sørge for, at enheden er indenfor en radius af 30 meter fra din iPhone 4. Tænd headsettet og sæt den i “synlig tilstand”.
  3. iPhone finder og genkender headsettet for dig. Vælg navnet på dit headset og for det meste parrer den sig uden videre. Hvis din iPhone finder headsettet, skal du vælge navnet, på headsettet, på telefonen, og derefter vælge “Tilslut”.
  4. Din brugsanvisning for Bluetooth-headsettet har (for det meste) en fire-cifret adgangskode. Du skal bruge denne til at tilslutte headsettet hvis den ikke vil parre sig uden. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden på iPhonen. Endelig skal du trykke på “Tilslut” ikonet for at afslutte parringsprocessen.

Du skulle nu være klar til at tale løs i bilen.

 

Fejlfinding: iPhone kan have problemer med at finde headsettet. Det kan du for det meste afværge hvis du holder den største knap inde på headsettet i ca. 5 sekunder, eller indtil iPhonen finder den. Hvis du har et andet problemer med opsætningen, så skriv en kommentar nedenunder artiklen, og vi vil hurtigst muligt afhjælpe dig med dit problem. Vi bruger Facebook’s kommentarfelt, så det er helt sikkert og du kan ydermere vælge at sende det til din væg, så der måske er andre i din omgangskreds der kan hjælpe dig.