iPhone sok, cover eller bumper ?

Står du ligesom os på redaktionen og har svært ved at vælge om du skal købe en iPhone sok, et cover eller eventuelt en bumper. For hurtigt at ridse banen op så alle er med gælder det at en sok er præcist som en sok til foden en “strikket” pose som man kan komme sin iPhone ned i.

Om coveret kan man sige at det er en plastic / silicone støbt pasform som dækker ryggen og siderne på iPhonen. En bumper er det engelske udtryk for en kofanger, og præcist som udtrykket er der her tale om en “kofanger” som der dækker iPhonens kanter og ramme.

Om sokken: Sokken har sine fordele ved at den dækker hele iPhonens overflade og derved er man rimelig sikker på at undgå ridser i overfladen, sokkerne kan fåes i et væld af farver, mønstre og kvaliteter. Ulempen ved sokken er at de kan være svære at få op af en lomme og giver kun begrænset beskyttelse hvis man taber iPhonen.

 

Om coveret: Coveret er nok det mest brugte beskyttelse til iPhonen da de fleste covere har lang levetid og ser pæne ud i lang tid af gangen. Coveret giver den bedste beskyttelse hvis uheldet skulle være ud da den beskytter både ramme og bagside.

 

Om bumperen: Alle der har været ude for uheldet at tabe sin iPhone har nok opdaget at det vigtigste at beskytte på iPhonen er den sider og kanter, et slag på kanten af glasset kan let knuse hele skærmen og du kan se frem til en dyr regning.

 

Vores vurdering her på iiphone.dk er at det sagtens kan betale sig at have flere forskellige cover, sokker og bumpers alt efter hvad dagen byder på. Skal man f.eks. passe et almindeligt håndværker arbejde kan det sagtens betale sig at investere i et solidt cover, men byder dagen på kontorarbejde eller skal du på tur med familien er en sok måske en pænere og mere behagelig løsning. Køb efter formålet !

 

Herunder er nogle eksempler på sokker, covers og bumper :

iPhone / iPod Sok – Light Blå

iPhone 4 / 4S Katinkas Læder Cover – Sort

iPhone 4 / 4S Exogear Bumper – Røg

God fornøjelse !