iPhone vandtæt taske til den våde cykeltur

Jeg var ude at cykle her den anden dag i pis øs regnvejr. Jeg var gennemblødt også selvom jeg havde regnjakke på. Min taske var drivvåd og mine bukser næsten endnu mere, da jeg ikke har nogen regnbukser. Jeg havde slet ikke skænket min kære iPhone en tanke i det våde vejr. Det viste sig desværre at jeg var lidt mere vandtæt end den var.

Vi har tidligere skrevet om hvordan du tørrer din iPhone i en rispose og det var jeg også nødsaget til, da den var gået ud nede i lommen. Fik den dog til at virke igen uden de helt store problemer.

Det fik mig til at tænke på; der måtte da være noget jeg kunne gøre, så jeg ikke skulle gå rundt med en klump i halsen en hel uge og tro jeg har spildt 5000 kr. fordi jeg absolut skulle ud at cykle. Søgte lidt rundt og fandt nogle forskellige muligheder. De kan alle findes hos MyTrendyPhone. Fandt de samme hos iTasker.dk og hos andre, men jeg har haft størst held med MyTrendyPhone ang. service og levering.

 

 

 

 

 

Tryk på billederne for at se dem hos MyTrendyPhone (Hold musen over for at se navn og pris)
 

Mit valg faldt på på den yderst til højre da jeg kan have den rundt om halsen og indenunder en regnjakke. Synes også den ser fedest ud.

Fik produktet Krusell SEALABOX i går og jeg må sige den er god. Der kommer absolut intet vand ind og inde på MyTrendyPhone‘s hjemmeside står der at den kan holde vand ned til en meter i 30 min. Det kunne jeg godt forestille mig den kunne men har ikke lyst til at prøve.

Jeg var også tæt på at vælge Otterbox  1000 (længst til venstre), men så var jeg nødsaget til at have den i en taske og jeg ville ikke kunne tjekke mine mails osv andet end jeg skal åbne for boksen. Så ryger det smarte ved en vandtæt boks til en telefon. Hvis man skal på en længere “våd” rejse, ville jeg anbefale Otterbox 1000, da den er vand- og lufttæt, som kan flyde på vand.