Længere mellem opladninger !

Alle der ejer eller har ejet en iPhone ved hvor irriterende det kan være når iphonen allerede efter en halv dag er ved at løbe tør for strøm.

Hertil kan vi komme med et par fif, som kan gøres til en vane og dermed bliver der måske lidt længere mellem opladningerne.

Dette gælder også for iPad og iPod.

 

 

 

  • Sluk for 3G / Wi-Fi signalet, når du ved, du ikke skal bruge det. Skal du på arbejde, i skole eller til noget sport og er det yderst tvivlsomt at du kommer til at bruge 3G / WIFI/ så SLUK det. Telefonen bruger markant mere strøm når disse er tændt.

3G slukkes således: Indstillinger -> Generelt -> Netværk -> Slå 3G til og skyd så bjælken over på off.

Wi-Fi slukkes således: Indstillinger -> Wi-Fi  og skyd så bjælken over på off

  • Sluk for apps som du ikke bruger. Mange er ikke klar over, at alle de apps, som du har brugt i løbet af dagen / ugen, stadig kører i baggrunden. Her er der også meget strøm at spare, hvis man vender sig til at slukke disse, et par gange om dagen.

Sluk apps: Tryk 2 gange hurtigt på homeknappen (Den eneste knap på forsiden af din telefon) og der kommer en lille række med ikoner frem i bunden. Disse kan du slide i ligesom den almindelige menu. Hvis du holder en finger på et ikon i 2 sekunder vil der komme et minus tegn på alle ikonerne, så slukker du bare alle de apps som du ikke skal bruge mere i dag, gerne flere. Dette gør kun, at programmerne er marginalt længere tid om at åbne, hvis du skal bruge dem igen.

  •  Nedjuster din skærmbelysning. Mange gange står man og skal bruge sin iPhone i et stykke tid, men der er kun 2-10% strøm tilbage. Her kan man med fordel skrue ned for baggrundsbelysningen og spare lidt på strømmen.

Lysstyrken reguleres således: Indstillinger -> Lysstyrke træk så bjælken med mindre lys.

 

Vil du vide mere om batteriets levetid, kan vi klart anbefale Apples guide:

http://www.apple.com/dk/batteries/iphone.html