LogMeIn app til iPhone & iPad (free)

Eksisterende LogMeIn Ignition brugere får LogMeIn Pro gratis.

LogMeIn har lavet et gratis app til deres smarte Remote Access (fjernadgangs) system, hvor du kan tilgå din PC eller MAC fra din iPhone eller iPad overalt, bare der er internetforbindelse, der hvor du er.

Det har tidligere været muligt at at bruge LogMeIn på din iPhone eller iPad med LogMeIn Ignition. Nu er det så muligt at bruge LogMeIn helt gratis men selvfølgelig med nogle restriktioner.

Du kan eksempelvis ikke streame video eller lyd, der er  heller ikke integration af web-baserede lagringstjenester, og sidst men ikke mindst; du kan ikke bruge gratis versionen til at kopiere, flytte eller gemme dine filer fra “fjern” computeren og over på din iPhone eller iPad.

For at få de muligheder skal du købe og hente Ignition – LogMeIn, Inc. (59 kr.) eller hente LogMeIn app’en gratis og opgradere til Pro version inde i app’en.

Udover de førnævnte restriktioner er der ikke andre. Du har ubegrænset fjernadgang og med sikker forbindelse (AES 256bit kryptering med SSL og TLS indtrængningssporing) er du helt sikker på at der ikke ligepludselig er en hacker, der får fingre i dine private dokumenter eller billeder.

Hent LogMeIn – LogMeIn, Inc. til iPhone fra App Store.

eller hent det til iPad LogMeIn – LogMeIn, Inc.

 

Se hvad folk siger om LogMeIn app’en:

“Virker præcis som man kender det. Dog synd man stadig ikke kan lave rigtig Wake on Lan” – PATRICK HOLM

“must have app hvis man er bruger af logmein” – magnificat.dk

“Behøver ikke længere starte min maskine for at logge på min server… Alt for fedt!” – umamiumami