Navigon til iPhone & iPad er nu opdateret til version 2.0

De fleste der har stået overfor valget mellem de mange navigationsprogrammer til iPhonen kender Navigon. Navigon står for ca. 7% af alle styresystemer til navigatorer. Navigon har netop opdateret deres succesfulde navigationsprogram til 2.0 med masser af nye features og forbedringer.

Opdateringen byder på en klar grafisk forbedring, fejl som tidligere var i programmet er rettet og menuerne er blevet gjort mere brugervenlige.

Flere brugere har haft problemer med at få Panorama  View (køb i programmet) til at virke , dette er nu afprøvet med iPhone 4 og iOS 5 og virker perfekt. En anden ny feature er MyMaps, hvor du kun behøver at downloade de kort, du skal bruge.

Fra version 1.8 var det muligt at bruge augmented reality, det som Navigon har valgt at kalde Reality Scan. Med Reality Scan er det muligt at søge i området omkring en efter restauranter, parkeringspladser, tankstationer og meget andet. En sjov lille gimmick, som man ikke lige ser ved første øjekast. Find den under Søg særlig adresse i bunden.

*** lige nu er programmet på tilbud i app store til kun 439,00,- ( normalpris 669,00,-) NAVIGON Europe – NAVIGON AG 2.0 til iPhone i App Store her !

Eller hvis du er en af de smarte der har iPad bilmontering, så kan du hente NAVIGON Europe – NAVIGON AG til iPad