WiFi hotspot opsætning med din iPhone eller iPad !

Før vi går i gang, så skal du vide at Apples produkter ikke lader dig lave et WiFi hotspot. Men hvis du er villig til (og modig nok) til at jailbreake din iPhone eller iPad, eller du allerede har gjort det, så hjælper denne guide dig til at gøre det.

Vi hjælper dig med at gøre din iPhone eller iPad til et WiFi hotspot. Dette giver dig mulighed for at koble andre mobile enheder til “din” WiFi-forbindelse via hotspot, og i dette tilfælde din iPhone eller iPad.

1.  Jailbreak din iPhone eller iPad.
Hvis du har en jailbreaket iPhone eller iPad klar anbefaler vi at du finder programmer som MiWi og PDAnet inde i Cydia. Du skal downloade et af disse programmer for at komme i gang.

2.  Hent App.
I forbindelse med denne Guide valgte vi MyWi 5.0. MyWi koster “desværre” $ 19,99, hvilket er en lidt hamper pris men det er en intuitiv app og det understøtter iOS 5. Efter MyWi 5.0 er hentet, åbn det. Opret et sikkerhedssystem ved at trykke på “WEP-sikkerhed” og derefter “ON”.

3.  Beskyttelse med adgangskode.
Vælg en adgangskode til dit netværk. Dette forhindrer andre mennesker fra at få adgang til dit netværk. Sæt den knap der hedder “Wi-Fi Tethered” til “On” position. Hvis du vil bevare dit iPhone eller iPad batteri kan du vælge “Status Bar Icon” som din “i brug indikator”. Det bruger ikke batteriet, hvilket betyder, at du kan undgå opladning af iPonen eller iPad’en i længere tid.

4.  Tilslut andre enheder til hotspot ved hjælp af den adgangskode, du har oprettet.

 

Har du spørgsmål eller problemer med at få det til at virke så skriv en kommentar nedenunder artiklen. Vi bruger Facebook’s kommentarfelt, så det er helt sikkert og du kan ydermere vælge at sende det til din væg, så der måske er andre i din omgangskreds der kan hjælpe dig.